AMBACHT 3.0

  • DE WINKEL - Mijn vrouw Myriam en onze winkelbedienden staan dagelijks in voor de verkoop en trachten het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ze staan u met raad en daad bij en hebben ook altijd suggesties in petto. Het versnijden van een lekker stukje vlees op maat laten ze over aan beenhouwer Jos.     
    Read More
  • HET VLEESWARENATELIER - Hier worden alle vleeswaren gemaakt met behulp van een molen, menger, cutter en vulbus.
  • DE WERKPLAATS - De kapblok dient als laatste station alvorens de vleeswaren in de toonbank verschijnen. De afwerking van alle gerechten en bereidingen gebeurt hier.  Ook schotels en verrassingsbroden worden in deze ruimte klaargemaakt.
  • DE PEKELRUIMTE - Hier worden alle vleeswaren ingezouten en klaargemaakt om vervolgens te worden gerookt en/of gekookt. Enkele artikels die hier aan bod komen: hespen, filet de sax, spek, bacon, hammekes, ...
  • HET KOOKATELIER - Op het fornuis worden enkele warme gerechten op grootvaders wijze bereid, zoals blanquette, vol-au-vent, stoofvlees, enz. Cervelas, filet d'anvers, hespen en spek krijgen in deze ruimte een plaatsje in de rookschouw. Evenals het bakken van hespen en pâté vindt hier plaats. 
  • HET KOUDE ATELIER - Wij ontbenen en versnijden zelf onze karkassen. Deze werkwijze geeft ons de garantie dat alle stukken vlees van de beste, maar vooral van dezelfde kwaliteit zijn. Na het uitbenen en het versnijden is het vlees klaar voor verkoop of voor de verwerking tot charcuterie.
  • HET KOOKATELIER (bis) - Het kookproces van onder andere pensen, hespenworst, chasseurs, cervelas, enz. gebeurt hier.
  • PIONIERS - Dankzij de generaties van grootvader Felix en vader Jean, die beiden een knap beenhouwersverhaal neerzetten, leerden we de kneepjes van het vak. Het bekende recept vol traditie werd behouden; een eerlijk en ambachtelijk basisproduct maken, waarmee je enorm veel kan doen!    

Adres

Beenhouwerij Segers - Kerremans

de Villegas de Clercampstraat 93

1853 Strombeek-Bever

Tel.: 02/267.20.96

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

Maandag : gesloten
Dinsdag: 8u00-12u30 en 14u00-18u30
Woensdag: 8u00-12u30 en 14u00-18u30
Donderdag: 8u00-12u30 en 14u00-18u30
Vrijdag: 8u00-12u30 en 14u00-18u30
Zaterdag: 7u30-12u30 en 14u00-18u00
Zondag: 8u00-12u30